Conferinte cu tema Zilele Industriei pentru Abordarea Adaptiva in Europa - Economie - Companii

einformatii.ro - Infomatii utile
Cauta in : Informatii Utile | Catalog Companii | Acte Necesare | Stiri | Director Web | Pe Web

Stiri in

 Stiri / Economie / Companii
Conferinte cu tema Zilele Industriei pentru Abordarea Adaptiva in Europa
Gazeta de Sud
Corpul de Geniu al Fortelor Terestre ale Statelor Unite din Europa (USACE), in colaborare cu Agentia de Aparare Antiracheta - U.S Missile Defense Agency (MDA), Comandamentul European al Statelor Unite - U.S. European Command (EUCOM) si Fortele Navale ale SUA (U.S. Navy), vor organiza in luna iunie in Romania doua conferinte intitulate "Zilele Industriei".Prima este programata pentru data de 13 iunie 2012, la un hotel din Bucuresti, al carui nume va fi anuntat ulterior, la fel ca si ora de incepere a evenimentului. Cea de-a doua conferinta va avea loc pe 14 iunie in Caracal, judetul Olt, locul de desfasurare urmand sa fie anuntat ulterior.
Obiectivul acestor conferinte este de a oferi informatii cu privire la cadrul general, necesitatile de infrastructura si facilitati, precum si la oportunitatile de afaceri in domeniile constructii si prestari servicii in vederea dislocarii unor elemente ale sistemului de aparare antiracheta al SUA la Deveselu (judetul Olt) in perimetrul bazei militare existente apartinand Ministerului Apararii Nationale (MApN) al Romaniei. Organizatorii au precizat ca toate prezentarile vor fi facute in limba engleza, fara a se asigura traducerea.

USACE anticipeaza ca in final se vor aproba doua contracte. Unul va include toate facilitatile MDA, care va cuprinde toate lucrarile de infrastructura pentru intreaga suprafata a perimetrului militar american. Deoarece acest contract va contine unele informatii clasificate, contractorul general al acestuia va fi obligat sa detina o autorizatie de securitate. Cel de-al doilea contract va include toate facilitatile Fortelor Navale ale SUA, cu o infrastructura mai redusa in perimetrul elementelor sistemului de aparare antiracheta al SUA. Pentru acesta din urma, contractorul general nu va avea nevoie sa detina o autorizatie de securitate.
Detalii organizatorice

Acesta este un eveniment public si nu necesita taxa de participare, iar la punctul de acces va fi necesara prezentarea unei fotografii a fiecarui participant. Organizatorii au precizat ca facilitatile din Bucuresti si Caracal unde se vor desfasura conferintele nu sunt accesibile persoanelor cu dizabilitati.
Toti cei interesati trebuie sa se inregistreze in avans pentru cele doua zile sau doar pentru una dintre acestea, prin trimiterea unui e-mail specialistului de contracte Tre Santos la adresa de email: dayon.t.santos@usace.army.mil sau in atentia lui Jeffery Ball, la adresa Jefferey.A.Ball@usace.army.mil, cu referire la "Zilele Industriei pentru Abordarea Adaptiva in Etape in Europa, Etapa a doua - Deveselu, Romania" ("Industry Days for European Phased Adaptive Approach Phase 2 - Deveselu, Romania"). E-mailul de inregistrare trebuie sa includa numele, compania, numarul de telefon, adresa de e-mail, motivul pentru care se doreste participarea la Zilele Industriei, precum si orasul in care solicitantul doreste sa participe. Inregistrarea trebuie facuta pana la data de 31 mai 2012. Nu vor fi acceptate cereri dupa aceasta data, nici pe e-mail, nici telefonic. Persoanele si companiile interesate care nu sunt pre-inregistrate nu vor putea participa la conferinta.

Odata ce inregistrarea este completa, urmatoarele documente, redactate in limba engleza, vor fi postate electronic, ca amendament la acest anunt special, insa nu mai tarziu de 2 iunie 2012. Documentele mentionate sunt: Agenda Zilei Industriei, prezentare Microsoft Power-Point, cerinte Speciale.
Odata ce aceste documente au fost postate electronic ca raspuns la anunt, participantii inregistrati sunt incurajati sa ofere comentarii si sugestii in timpul procesului de inregistrare. Sursa comentariilor va ramane anonima si acestea vor fi abordate in partea de comentarii/discutii care va avea loc in timpul evenimentului. Comentariile si sugestiile trebuie trimise prin e-mail catre specialistul de contracte Tre Santos, la adresa dayon.t.santos@usace.army.mil nu mai tarziu de 4 iunie 2012. Desi comentariile suplimentare sunt binevenite in timpul conferintei, nu vor fi acceptate cele care au depasit data mentionata, iar cererile prin telefon nu vor fi acceptate.

Guvernul Statelor Unite nu va organiza discutii individuale, de tipul unu-la-unu. Acest anunt nu reprezinta o solicitare de contract, cerere de propunere de orice fel, o promisiune de a atribui orice contract de viitor, sau un angajament de a oferi un loc de munca de orice fel de catre Guvernul SUA. Acesta nu isi va asuma raspunderea pentru costurile suportate de participant pentru eforturile de marketing.

Informatii Suplimentare:
USACE Europe District
Adresa Biroului de Contractare:
USACE District, Europe, CMR 410 BOX 7, APO, AE 09096
Persoana de Contact:
Dayon Tre Santos, 49 061197442427
USACE District, Europe

Anuntul original poate fi gasit la adresa:

https://www.fbo.gov/index?s=opportunity&mode=form&id=68617d20f606aaa0104a0e248799fea5&tab=core&_cview=0
(Joi 17.05.2012 10:38, Gazeta de Sud) © Gazeta de Sud
 Alte articole din aceasta categorie
ASEVI: 25 ani in productia detergentilor eficienti (27.11.2019)
Pan Food lanseaza un nou produs: SPIRALINE, napolitanele-spirala cu gust de copilarie (27.11.2019)
Liniile preorasenesti care asigura transportul calatorilor intre Bucuresti si localitatile din judetul Ilfov sunt reorganizate, incepand de la 1 ianuarie 2019 (01.01.2019)
Prognoza antreprenorului grec Pericles Venieris: Venituri de 100 de milioane de euro cu noua bautura racoritoare Green Cola, lansata recent in Romania (08.07.2018)
O noua imagine Oscar Downstream, aceleasi valori, o noua calatorie (13.06.2018)
Pancakes with travel flavour (02.03.2018)
Cummins Generator Technologies isi muta intreaga productie de generatoare electrice din Anglia in Romania (14.10.2017)
Sistema Italia, modelul italian in Romania: o prezenta istorica ce renaste (11.10.2017)
Carrefour lanseaza Card Plus, un nou program de fidelitate, pentru clientii supermarketurilor din 22 de orase (02.10.2017)
Nou record PROFI: opt inaugurari si o remodelare intr-o singura saptamana (30.09.2017)
Juergen Schunn: Vanzarile la autoturismele Mercedes-Benz vandute de Auto Schunn au crescut cu aproximativ 54% in 2016 fata de 2015 (22.08.2017)
Unde-s doi puterea creste si casa ta se innoieste (22.08.2017)
Juergen Schunn: Feeric Fashion Week a transformat Sibiul intr-un punct de maxim interes pe harta mondiala a evenimentelor dedicate modei! (27.07.2017)
Francesco Ioppolo, Board Member and Export Manager la firma G.V.F. Group: Produse de par si tratamente pentru piele! (16.06.2017)
Fiorenza Pellicani, Export Manager la firma Giufra Srl: Astra Make-Up este marca italiana de cosmetice pentru machiaj! (16.06.2017)
Prof. Luca Valgimigli si Dr. Anna Muscoso de la firma B e C srl: Materiile prime si formulele finale sunt testate pentru a verifica absenta toxinelor si a substantelor poluante! (16.06.2017)
Giorgio Denevi si Guido Maccaferri de la GABOR GROUP: Accesorii pentru estetica si creme pentru fata, ochi si creme antirid! (16.06.2017)
Sergio Beretta - Export Manager la firma Valetudo srl: Studiem pielea de peste 35 de ani cautand in mod constant cele mai bune solutii ale problemelor cutanate! (16.06.2017)
Fabrizio Giovanardi si Giulio Cataudella de la firma Giovanardi Farmaceutici: La Bucuresti, am adus produse pentru ingrijirea si confortul mainilor si picioarelor! (16.06.2017)
Anna Fendrich, Export Manager la firma Nouba: Pasiunea italiana, in slujba frumusetii oricarei femei! (16.06.2017)
 CURS VALUTAR (lei noi)
Vineri 12.08.2022
1 EUR -0.09% 4.9090 lei
1 USD -1.11% 4.7494 lei
Toate valutele
Joi 11.08.2022, BNR
Catalog de companii

Adauga o companie
Companii recent adaugate
MOBINA SRL
Slatina, Suceava, Strada Sat Gainesti nr. FN
> Constructii
SPEED TRANSFER SRL
Suceava, Suceava, Strada Stefan Cel Mare nr. 28
> Case de schimb valutar
IMPO CONSTRUCT SRL
Suceava, Suceava, Strada Universitatii nr. 8A
> Arhitectura
Cele mai accesate companii
HEPYTES FARM SRL
Siret, Suceava, Strada Latcu Voda nr. 16A
> Farmacii
MATT TOUR SRL
Sucevita, Suceava, Piata Poiana Marului nr. 367
> Pensiuni
SPEED TRANSFER SRL
Suceava, Suceava, Strada Stefan Cel Mare nr. 28
> Case de schimb valutar
fhr.ro - Gazduire siteuri
Director Web

Adauga un website
Websiteuri recent adaugate
transport agabaritic
ORIENT Spedition, servicii de transport agabaritic international si intern, transporturi speciale agabaritice si inchirieri macarale auto.
> Servicii
transport agabaritic
Heavy Transports // transport agabaritic international si intern pentru marfuri de mari dimensiuni, transporturi speciale ADR, transporturi agabaritice, inchirieri automacarale pana in 350 tone.
> Servicii
tamplarie pvc Suceava
Ecologic Plast Suceava va ofera tamplarie PVC cu profil SALAMANDER, feronerie ROTO, geam termopan marca Saint-Gobain.
> Constructii
| TOP STELAR | top cele mai votate | top cele mai accesate | siteuri noi | siteuri recomandate | siteuri partenere | A - Z |
Reteaua noastra

© 2002 - 2022 einformatii.ro. Toate drepturile rezervate.
gazduire siteuri
Pagina generata in 0.0729 sec.
google-analytics.com